Dunkirk

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Dunkirk

Ushtarët aleatë nga Belgjika, Perandoria Britanike, Kanadaja dhe Franca, të rrethuar nga ushtria Gjermane, shpëtohen gjatë një beteje të ashpër në Luftën e Dytë Botërore.

Titulli origjinal: Dunkirk
Filmi fillon: 20.07.2017
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: FRA, USA, GBR/2017
Lloji: Dramë, Aksion
Aktorë: Tom Hardy, Cillian Murphy, Sir Kenneth Branagh, James D'Arcy
Regjisori: Christopher Nolan
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Ushtarët aleatë nga Belgjika, Perandoria Britanike, Kanadaja dhe Franca, të rrethuar nga ushtria Gjermane, shpëtohen gjatë një beteje të ashpër në Luftën e Dytë Botërore.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu