Don Giovanni

Don Giovanni

Baritoni karizmatik Simon Keenlyside do të luajë rolin e kopukut të fundit të operas, i cili refuzon të pendohet dhe dërgohet i gjallë në ferr. Kori i të mrekullueshmëve, këngëtarëve Mozartean përfshin Hibla Gerzmava, Malin Byström, Rolando Villazón dhe Kwangchul Youn. Dirigjenti kryesor, Fabio Luisi qëndron në podium.

Titulli origjinal: Don Giovanni (Opera), NY MET, 2016
Filmi fillon: 22.10.2016
Zgjatja e filmit: 225 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Hibla Gerzmava, Malin Byström, Rolando Villazón, Simon Keenlyside
Regjisori: Fabio Luisi
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Baritoni karizmatik Simon Keenlyside do të luajë rolin e kopukut të fundit të operas, i cili refuzon të pendohet dhe dërgohet i gjallë në ferr. Kori i të mrekullueshmëve, këngëtarëve Mozartean përfshin Hibla Gerzmava, Malin Byström, Rolando Villazón dhe Kwangchul Youn. Dirigjenti kryesor, Fabio Luisi qëndron në podium.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu