Dita Zë Fill

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Dita Zë Fill

Leta nuk ka mundur të paguajë qiranë për disa muaj me radhë. Kur pronari i nxjerr nga shtëpia, ajo me të birin njëvjeçar gjejnë strehë në shtëpinë e Sofisë, një grua e moshuar e ngulur në shtrat, bija e së cilës ka punësuar Letën të kujdeset për të. Për të ruajtur të ardhurat e vetme dhe një çati mbi kokë, Leta duhet ta mbajë gjallë Sofinë me çdo kusht.

Titulli origjinal: Dita Zë Fill
Filmi fillon: 14.09.2017
Zgjatja e filmit: 85 Minuta
Shteti/Viti: ALB/2017
Lloji: Dramë
Aktorë: Ornela Kapetani, Suzana Prifti, Kasem Hoxha, Adele Gjoka, Pëllumb Dervishi
Regjisori: Gentian Koçi
Distributori: ARTALB FILM

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Leta nuk ka mundur të paguajë qiranë për disa muaj me radhë. Kur pronari i nxjerr nga shtëpia, ajo me të birin njëvjeçar gjejnë strehë në shtëpinë e Sofisë, një grua e moshuar e ngulur në shtrat, bija e së cilës ka punësuar Letën të kujdeset për të. Për të ruajtur të ardhurat e vetme dhe një çati mbi kokë, Leta duhet ta mbajë gjallë Sofinë me çdo kusht.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu