Dashuria nga larg

Dashuria nga larg

Autorizuar nga Festivali Salzburg, ku u pa për herë të parë në vitin 2000, opera e Kaija Saariaho më në fund depërton dhe ka premierën e saj në Operan Metropolitane, në një prodhim të ri verbues nga Robert Lepage, duke shfaqur shirita dritëzash LED, të cilat zgjaten përgjatë gjatësisë së skenës dhe mbi vendin ku performon orkestra. Eric Owens është kalorësi në kërkim të dashurisë ndërsa Susanna Phillips është e dashura e tij, e cila ndodhet në anën tjetër të detit. Performon dirigjentia Susanna Mälkki.

Titulli origjinal: L'amour de loin (Opera), NY MET, 2016
Filmi fillon: 10.12.2016
Zgjatja e filmit: 180 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Susanna Phillips, Tamara Mumford, Eric Owens
Regjisori: Susanna Mälkki
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Autorizuar nga Festivali Salzburg, ku u pa për herë të parë në vitin 2000, opera e Kaija Saariaho më në fund depërton dhe ka premierën e saj në Operan Metropolitane, në një prodhim të ri verbues nga Robert Lepage, duke shfaqur shirita dritëzash LED, të cilat zgjaten përgjatë gjatësisë së skenës dhe mbi vendin ku performon orkestra. Eric Owens është kalorësi në kërkim të dashurisë ndërsa Susanna Phillips është e dashura e tij, e cila ndodhet në anën tjetër të detit. Performon dirigjentia Susanna Mälkki.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu