Daddy's Home 2

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Daddy's Home 2

Brad dhe Dusty duhet të merren me baballarët e tyre pengues e ndërhyrës gjatë pushimeve dimërore.

Titulli origjinal: Daddy's Home 2
Filmi fillon: 23.11.2017
Zgjatja e filmit: 100 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Komedi
Aktorë: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Regjisori: Sean Anders
Distributori: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Brad dhe Dusty duhet të merren me baballarët e tyre pengues e ndërhyrës gjatë pushimeve dimërore.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

juelda, 09.12.2017

Shume film i kendshem dhe gazmor