Collateral Beauty

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Collateral Beauty

Duke u rikuperuar pas një tragjedie, një burrë vë në pyetje universin duke i shkruar Dashurisë, Kohës dhe Vdekjes. Me marrjen e përgjigjeve të papritura, ai nis të shikojë se si ato bashkëveprojnë e se si dhe humbja mund të sjellë momente domethënëse dhe të bukura.

Titulli origjinal: Cold in July
Filmi fillon: 29.12.2016
Zgjatja e filmit: 94 Minuta
Shteti/Viti: USA/2014
Lloji: Dramë, Triller
Aktorë: Michael C. Hall Sam Shepard Don Johnson
Regjisori: Jim Mickle
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Duke u rikuperuar pas një tragjedie, një burrë vë në pyetje universin duke i shkruar Dashurisë, Kohës dhe Vdekjes. Me marrjen e përgjigjeve të papritura, ai nis të shikojë se si ato bashkëveprojnë e se si dhe humbja mund të sjellë momente domethënëse dhe të bukura.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu