Borg/McEnroe

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Borg/McEnroe

Historia e rivalitetit të tenisit në vitin 1980, midis gjakftohtit Björn Borg dhe të paqëndrueshmit John McEnroe.

Titulli origjinal: Borg McEnroe
Filmi fillon: 05.10.2017
Zgjatja e filmit: 107 Minuta
Shteti/Viti: DNK, FIN, SWE/2017
Lloji: Dramë
Aktorë: Shia LaBeouf, Sverrir Gudnason, Stellan Skarsgård, David Bamber
Regjisori: Janus Metz Pedersen
Distributori: FAME SOLUTIONS

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e rivalitetit të tenisit në vitin 1980, midis gjakftohtit Björn Borg dhe të paqëndrueshmit John McEnroe.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu