Blind

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Blind

Bill Oakland (Alec Baldwin) është një novelist i suksesshëm që nuk ka shkruar asgjë që nga koha kur një aksident me makinë e la të ve dhe të verbër. Ai frymëzohet rishtazi pas takimit me Suzanne Dutchman (Demi Moore), e cila është e dënuar me 100 orë shërbim në komunitet në një qendër për klubin e verbërve të vetmuar në Nju Jork pasi burri i saj, Mark (Dylan McDermott) është akuzuar për tregti të brendëshme . Bill dhe Suzanne përplasen në fillim, pasi ai e gjykon ashpër atë për mashtrimet e Markut. Por Bill nuk ka dalë në takime në pesë vjet dhe Marku është një maskara, kështu që përbuzja e Billit dhe Suzannes për njëri-tjetrin kthehet në mënyrë të pashmangshme në një romancë.

Titulli origjinal: Blind
Filmi fillon: 14.09.2017
Zgjatja e filmit: 98 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Dramë, Romancë
Aktorë: Alec Baldwin, Demi Moore, Dylan McDermott
Regjisori: Michael Mailer
Distributori: FAME SOLUTIONS

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Bill Oakland (Alec Baldwin) është një novelist i suksesshëm që nuk ka shkruar asgjë që nga koha kur një aksident me makinë e la të ve dhe të verbër. Ai frymëzohet rishtazi pas takimit me Suzanne Dutchman (Demi Moore), e cila është e dënuar me 100 orë shërbim në komunitet në një qendër për klubin e verbërve të vetmuar në Nju Jork pasi burri i saj, Mark (Dylan McDermott) është akuzuar për tregti të brendëshme . Bill dhe Suzanne përplasen në fillim, pasi ai e gjykon ashpër atë për mashtrimet e Markut. Por Bill nuk ka dalë në takime në pesë vjet dhe Marku është një maskara, kështu që përbuzja e Billit dhe Suzannes për njëri-tjetrin kthehet në mënyrë të pashmangshme në një romancë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu