Ballerina

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Ballerina

Vendosur në vitin 1879, në Paris. Një vajzë jetime, e cila ëndërron të bëhet balerinë largohet nga rajoni Brittany drejt Parisit, ku shtiret të jetë dikush tjetër dhe arrin të bëhet nxënëse në Grand Opera

Titulli origjinal: Ballerina
Filmi fillon: 22.12.2016
Zgjatja e filmit: 89 Minuta
Shteti/Viti: CAN, FRA/2016
Lloji: Familjar, Aventure, Animacion
Aktorë: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler, Carly Rae Jepsen
Regjisori: Eric Summer, Éric Warin
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Vendosur në vitin 1879, në Paris. Një vajzë jetime, e cila ëndërron të bëhet balerinë largohet nga rajoni Brittany drejt Parisit, ku shtiret të jetë dikush tjetër dhe arrin të bëhet nxënëse në Grand Opera

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu