Anna Karenina: Vronsky Story

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Anna Karenina: Vronsky Story

Viti 1904. Lufta Rusi-Japoni. Mançuri. Spitali ushtarak rus në stacionet e tërheqjes ndodhet në një fshat kinez gjysëm të shkatërruar. Drejtori i spitalit Sergey Karenin mëson se oficeri i plagosur Konti Vronsky është personi që rrënoi të ëmën e tij, Anna Karenina. Pa iluzionuar dhe pa pritur përgjigje, Karenin i afrohet Vronsky-t dhe i drejton pyetjen që e ka torturuar gjatë gjithë jetës së tij: çfarë e bëri të ëmën të kalonte cakun? Pas disa hezitimeve Vronsky pranon të rrëfejë historinë e dashurisë së tij tragjike për Anna Karenina-n, me vërejtjen se njerëzit kujtojnë vetëm atë që ata zgjedhin të kujtojnë. I zhytur në të shkuarën, Vronsky nis të rivlerësojë historinë e tridhjetë viteve më parë dhe në fund kupton se për shumë vite ai është ndodhur i gllabëruar nga kthetrat e ngjarjeve të së shkuarës.

Titulli origjinal: Anna Karenina. Istoriya Vronskogo
Filmi fillon: 12.10.2017
Zgjatja e filmit: 98 Minuta
Shteti/Viti: RUS/2017
Lloji: Dramë
Aktorë: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov, Vitaliy Kishchenko
Regjisori: Karen Shakhnazarov
Distributori: FAME SOLUTIONS

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Viti 1904. Lufta Rusi-Japoni. Mançuri. Spitali ushtarak rus në stacionet e tërheqjes ndodhet në një fshat kinez gjysëm të shkatërruar. Drejtori i spitalit Sergey Karenin mëson se oficeri i plagosur Konti Vronsky është personi që rrënoi të ëmën e tij, Anna Karenina. Pa iluzionuar dhe pa pritur përgjigje, Karenin i afrohet Vronsky-t dhe i drejton pyetjen që e ka torturuar gjatë gjithë jetës së tij: çfarë e bëri të ëmën të kalonte cakun? Pas disa hezitimeve Vronsky pranon të rrëfejë historinë e dashurisë së tij tragjike për Anna Karenina-n, me vërejtjen se njerëzit kujtojnë vetëm atë që ata zgjedhin të kujtojnë. I zhytur në të shkuarën, Vronsky nis të rivlerësojë historinë e tridhjetë viteve më parë dhe në fund kupton se për shumë vite ai është ndodhur i gllabëruar nga kthetrat e ngjarjeve të së shkuarës.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Bergis, 19.10.2017

Ngec filmi shume here cilesi koti