American Pastoral

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

American Pastoral

Një konservativ dikur ylli i kolegjit dhe gruaja e tij, mbretëresha e bukurisë shikojnë se si jeta e tyre perfekte shkatërrohet, teksa vajza e tyre u bashkohet trazirave amerikane të viteve ’60.

Titulli origjinal: American Pastoral
Filmi fillon: 23.03.2017
Zgjatja e filmit: 108 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Dramë
Aktorë: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning, Valorie Curry
Regjisori: Ewan McGregor
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një konservativ dikur ylli i kolegjit dhe gruaja e tij, mbretëresha e bukurisë shikojnë se si jeta e tyre perfekte shkatërrohet, teksa vajza e tyre u bashkohet trazirave amerikane të viteve ’60.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu