All the Money in the World

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

All the Money in the World

Historia e rrëmbimit të 16 vjeçarit John Paul Getty III dhe përpjekjeve të dëshpëruara nga e ëma e tij e përkushtuar për të bindur gjyshin e tij bilioner Jean Paul Getty që të paguajë shpërblesën.

Titulli origjinal: All The Money In The World
Filmi fillon: 01.02.2018
Zgjatja e filmit: 135 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Triller, Biografi, Dramë
Aktorë: Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer
Regjisori: Ridley Scott
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e rrëmbimit të 16 vjeçarit John Paul Getty III dhe përpjekjeve të dëshpëruara nga e ëma e tij e përkushtuar për të bindur gjyshin e tij bilioner Jean Paul Getty që të paguajë shpërblesën.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu