All Of a Sudden

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

All Of a Sudden

Karsten, mesa duket ka çdo gjë në vijë. Megjithatë, në qytetin provincial gjerman, një moment dobësie kthehet në një katastrofë. Zhgënjimi shumë shpejt do të ndezë zemërimin, drejtësia fshihet pas hiprokicisë dhe ligësitë zbulohen gradualisht.

Titulli origjinal: Auf Einmal
Filmi fillon: 05.01.2017
Zgjatja e filmit: 112 Minuta
Shteti/Viti: DEU/2016
Lloji: Dramë
Aktorë: Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hanns Zischler, Sascha Alexander Gersak, Luise Heyer
Regjisori: Asli Özge
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Karsten, mesa duket ka çdo gjë në vijë. Megjithatë, në qytetin provincial gjerman, një moment dobësie kthehet në një katastrofë. Zhgënjimi shumë shpejt do të ndezë zemërimin, drejtësia fshihet pas hiprokicisë dhe ligësitë zbulohen gradualisht.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu