10 Cloverfield Lane

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

10 Cloverfield Lane

Pasi zgjohet nga një aksident me makinë, një grua e re e gjen veten në bodrumin e një njeriu që i thotë se ai shpëtoi jetën e saj nga një sulm kimik që ka kthyer të gjitha femrat mbi moshën 36 në një material të lëngshëm të butë dhe avulluese të cilat mund të shfrytëzohen si dezinfektues.

Titulli origjinal: 10 Cloverfield Lane
Filmi fillon: 14.04.2016
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Fantazi, Triller
Aktorë: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.
Regjisori: Dan Trachtenberg
Distributori: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pasi zgjohet nga një aksident me makinë, një grua e re e gjen veten në bodrumin e një njeriu që i thotë se ai shpëtoi jetën e saj nga një sulm kimik që ka kthyer të gjitha femrat mbi moshën 36 në një material të lëngshëm të butë dhe avulluese të cilat mund të shfrytëzohen si dezinfektues.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu