Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Regjistrimi i klubit familjar të filmit.

Ju jeni anëtar i FFC por jo i faqes sonë të internetit?? Vendosni të dhënat që ju keni si anëtar i Klubit Familjar të Filmit dhe klikoni në butonin DERGO. Ju menjëherë do të merni një email me një link për të zhbllokuar profilin tuaj online. Pasi procesi eshte kryer me sukses ju mund te kyçeni lehtesisht ne seksionin siper djathtas me fjalekalimin dhe emailn tuaj.

Ju lutem vendosni një adresë e-mail

Ju lutem vendosni një emër

Minimumi 8 karaktere (të përfshijë të paktën 1 numër, një shenjë pikësimi dhe një gërmë të madhe)

Fjalkalimi nuk përputhet

Fatkeqësisht kërkesa juaj nuk përmbush kriteret e nevojshme.( jo 16 numra)