BLACK PANTHER

BLACK PANTHER

Superheroes Night

Ditën e ENJTE, data 15 Shkurt, ora 20:00 ju ftojmë në Superheroes Night, dedikuar fansave të filmave me superheronj.


Çmimi: Real 3D - 730 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell ky event për ju?

Superheroes Night është një cikël i ri eventesh që do të shoqëroje premiera e filmave për superheronj përgjatë 2018. Superheroes Night i parë i kushtohet Black Panther.


• Tavolina e Beer Pong me Birra Peja Dark dhe Patos

• Shumë ëmbëlsi nga Biscolata

Black Panther

T'Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana teknologjike, për të triumfuar në fron dhe për të marrë me të drejtë vendin e tij si mbret.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Black Panther