KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE

Premierë

Ditën e enjte, data 21 shtator, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Kingsman: The Golden Circle, në Cineplexx!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, në këtë event do t'ju dhurojmë:


-Papionë dhuratë për ata xhentëlmenë që vijnë në premierë me një këmishë të bardhë

-Dhuratë për më të shpejtin në lojën e lidhjes së kravatës

-Loja Blackjack nga Jack Daniel's, shoqëruar me dhurata

-Pije dhe katering në hyrje

Kingsman: The Golden Circle

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në Mbretërinë e Bashkuar. Këto dy organizata elitë ndërkombëtare duhet të bashkohen për të mposhtur armikun e përbashkët.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kingsman: The Golden Circle