ROMEO DHE ZHULJETA

Romeo dhe Zhuljeta, BOLSHOI, 2018

21 JANAR 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/01/21.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMNë Verona, Romeo dhe Zhuljeta bien cmendurisht në dashuri me njëri-tjetrin, teksa familjet e tyre, përkatësisht Montagët dhe Kapuletët gjenden
në një rivalitet të hidhur, i cili përfundon në një tragjedi.

Alexei Ratmansky, drejtori artistik i Bolshoi Ballet vë në skenë premierën e prodhimit të tij me një ritregim të freskët të klasikes së dashur të
Shekspirit. Adoptimi i tij brilant dhe i detajuar mbi bazën muzikore romantike të Prokofiev, rindez historinë më të njohur të letërsisë, si asnjë
koreografi klasike baleti në ditët e sotme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Romeo dhe Zhuljeta (Balet), Bolshoi, 2018

Në Verona, Romeo dhe Zhuljeta bien cmendurisht në dashuri me njëri-tjetrin, teksa familjet e tyre, përkatësisht Montagët dhe Kapuletët gjenden në një rivalitet të hidhur, i cili përfundon në një tragjedi.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Romeo dhe Zhuljeta (Balet), Bolshoi, 2018