NJË HERO I KOHËS TONË

NJË HERO I KOHËS TONË, BOLSHOI 2016

9 PRILL 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/04/09.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMPechorin, një oficer i ri niset në një udhëtim nëpër malet madhështore të Kaukazit, në një rrugë që përcaktohet nga takimet e tij pasionante.
I zhgënjyer dhe i pakujdesshëm, ai shkakton dhimbje tek vetja dhe gratë përreth tij…

"Më jep gjithçka, sërish nuk do të jetë e mjaftueshme." Një histori bazuar në heroin më të madh-se-jeta Pechorin, është përshtatur nga
kryevepra letrare e Mikhail Lermontov në tre histori të ndara, të cilat rrëfejnë tradhëtitë e tij zemërthyese. A është Pechorin një hero i vërtetë?
Apo është një mashkull si gjithë të tjerët? Ky prodhim i fundit nga koreografi Yuri Possokhov është një udhëtim tragjiko-poetik, i cili mund të
ndiqet vetëm në Bolshoi.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Një Hero i Kohës Tonë

Pechorin, një oficer i ri niset në një udhëtim nëpër malet madhështore të Kaukazit, në një rrugë që përcaktohet nga takimet e tij pasionante. I zhgënjyer dhe i pakujdesshëm, ai shkakton dhimbje tek vetja dhe gratë përreth tij…

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Një Hero i Kohës Tonë