BUKUROSHJA E FJETUR

BUKUROSHJA E FJETUR, BOLSHOI 2016

22 JANAR 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/01/22.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMNë ditëlindjen e saj të 16-të, një mallëkim nga e liga Carabosse bën që princesha e bukur Aurora të bjerë në një gjumë të thellë për 100 vjetë.
Vetëm puthja e një princi do të mund ta zgjojë atë...

Në historinë magjike e të shkëlqyer klasike, kërcimtarët e Bolshoit do të na çojnë në një udhëtimin si në një ëndërr, në përrallën klasike,
të kompletuar me zanat e çmuara, mbretërinë magjike, princeshën e hareshme dhe princin e pashëm, në një stil të pastër të baletit klasik.
Skena e kushtueshme e Bolshoit me kostumografinë e saj luksoze i jep jetë përrallës së Perrault, si asnjëherë më parë.
Për të mos u humbur!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bukuroshja e Fjetur

Në ditëlindjen e saj të 16-të, një mallëkim nga e liga Carabosse bën që princesha e bukur Aurora të bjerë në një gjumë të thellë për 100 vjetë. Vetëm puthja e një princi do të mund ta zgjojë atë...

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bukuroshja e Fjetur