ARRËTHYESI

Arrëthyesi, BOLSHOI, 2017

17 DHJETOR 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/12/17.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMTeksa ora shënon 12 në prag Krishtlindjesh, arrëthyesi i drunjtë i Marie ngjallet dhe transformet në një princ! Shumë shpejt, teksa i bashkohen
lodrat e tjera të ngjallura, Marie dhe princi i saj nisen në një aventurë ëndërrimtare të paharrueshme.

Një tradite familjare gjatë pushimeve, Arrëthyesi pushton skenën e Bolshoi-t për dy orë magjie e magjepsjeje. Së bashku me vlerësimin e dashur
të Tchaikovsky dhe disa prej artistëve më të mëdhenj të Bolshoi-t, Arrëthyesi mbetet një thesar për të mos u humbur!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Arrëthyesi (Balet), Bolshoi, 2017

Teksa ora shënon 12 në prag të Krishtlindjeve, arrëthyesi i drunjtë i Marie ngjallet dhe transformet në një princ! Shumë shpejt, teksa i bashkohen lodrat e tjera të ngjallura, Marie dhe princi i saj nisen në një aventurë ëndërrimtare të paharrueshme.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Arrëthyesi (Balet), Bolshoi, 2017