Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Ladies Night

Ladies Night - House of Gucci

Ditën e enjte, datë 25 nëntor, ora 20:00 ju presim në eventin Ladies Night dedikuar filmit "House of Gucci", në Cineplexx TEG dhe QTU!


Biletat në shitje!

Çmimi: 670 lekë

Ladies Night është një event special që Cineplexx organizon për premierat e titujve më të rëndësishëm të kinemasë.

House of Gucci

Tre dekada dashurie, tradhëtie, dekadence e hakmarrjeje që përmbyllen me një vrasje. Në "House of Gucci" do të tregohet se ç'do të thotë një mbiemër, sa vlen, dhe sa larg mund të shkojë një familje për të mbajtur kontrollin në dorë.

House of Gucci