Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

FUNDJAVA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e shtunë & të diel, datë 2 & 3 korrik, ora 12:00-15:00
ju mirëpresim në "Fundjavën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar për fëmijë "Minions: The Rise of Gru"..

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës për këtë film reduktohet deri në 350 lekë.

DETAJET E EVENTIT

CINEPLEXX TEG

• Produkte falas për të gjithë fëmijët nga Amita (e diel)
• Do të dhurojmë 12 seanca për klasa arti nga Sensory Play Albania . Aktivitete kreative në hollin e kinemasë nga Sensory Play Albania.(e shtunë)
• Së bashku me Okaidi Albania do të dhurojmë 12 kupona me vlerë 3000 LEKË
• 12 fitues/e për hyrje falas në këndin e lojrave Latitude Tirana
• 12 Minion Funk Pop nga dyaqni i lodrave Albagame
• 4 kupona me vlerë 2000 LEKË nga The Entertainer Albania
• Do të dhurojmë 5 bluza të stampuara me personazhe të Minions nga Trentastik
• 7 kupona me vlerë 1000 LEKË nga Dua Pizza
• Videobooth 360 nga Selfie Mirror Albania
• Maskota Minions, si dhe dekorim i hollit të kinemasë me tematikën e filmit
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Lojra dhe muzikë
• Fotograf


CINEPLEXX QTU

• Produkte falas për të gjithë fëmijët nga Biskotat Papadopoulos(e diel)
• Do të dhurojmë 10 seanca për klasa arti nga Sensory Play Albania .
• Së bashku me Okaidi Albania do të dhurojmë 10 kupona me vlerë 3000 LEKË
• 10 fitues/e për hyrje falas në këndin e lojrave Latitude Tirana
• 10 Minion Funk Pop nga dyqani i lodrave Albagame
• 6 kupona me vlerë 2000 LEKË nga The Entertainer Albania
• Do të dhurojmë 5 bluza të stampuara me personazhe të Minions nga Trentastik
• 5 kupona me vlerë 1000 LEKË nga Dua Pizza
• Maskota Minions, si dhe dekorim i hollit të kinemasë me tematikën e filmit
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Lojra dhe muzikë
• Fotograf

Minions: The Rise of Gru

Historia e patreguar e ëndrrës së një dymbëdhjetë vjeçari për t'u bërë keqbërësi më i madh në botë.

Minions: The Rise of Gru