Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Klubi Familjar i Filmit

Shijoni të gjitha avantazhet si anëtarë të klubit familjar të filmit (nën 14 vjeç)


klubi familjar i filmit

  • Anëtarësim FALAS
  • Kartën e klubit FALAS (merret vetëm në sportele në kinema)
  • Çmimi i biletës për fëmijët duke filluar nga 400 LEKË*
  • Informacione për filmat dhe eventet


Klubi Familjar i Filmit ju sjell argëtim , lojra dhe zbavitje për të gjithë familjen. E vlefshme për fëmijët deri në 14 vjeç.

>> Regjistrohu tani!

*E vlefshme vetëm nëse paraqiteni me kartën e Klubit Familjar të Filmit dhe vetëm për filmat e animuar.

Për filmat mbi 120 minuta, 140 minuta dhe 180 minuta përllogaritet tarifa shtesë (70 Lekë/120 Lekë/150 Lekë). Vendet VIP kanë pagesë shtesë.

FFC Card


Festo ditëlindjen tënde në kinemanë tonë

Festoni ditëlindjen e fëmijëve tuaj në një nga sallat tona.
Klikoni këtu për të zbuluar se çfarë ka rezervuar Cineplexx për ju.


Fakte & Pyetje për Klubin Familjar të filmit

Keni akoma diçka të paqartë? Kliko këtu për të parë pyetjet më të shpeshta që bëhen si dhe përgjigjet e tyre.