Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Anëtarët Cineplexx


Dëshironi të jeni anëtarë të Cineplexx? Është shumë e thjeshtë, pa pagesë dhe mbi të gjitha me shumë shpërblime!


Anëtarët Cineplexx


  Kliko këtu për tu bërë anëtar i cineplexx.

Duke u bërë pjesë e Cineplexx dhe duke pranuar shërbimin e buletinës javore, ju do të merrni çdo javë informacion mbi filmat më të rinj, promocionet, eventet tona dhe shumë më tepër! Nëse nuk do të dëshironi të merrni më e-mailin javor nga ne, ju mund të ç'regjistroheni nga ky shërbim në seksionin Profil Im këtu ose në aplikacionin Cineplexx AL, si dhe në fund të buletinës.
Biletat për premierat tona , ftesa për evenimentet si dhe shumë më tepër vetëm për anëtarët e Cineplexx
Si anëtar ju do keni opsionin "më kujto për filmin" ku do ju jepen informacione për filmin sapo ai të nisë të shfaqet.
Opinioni juaj vlen. Jeni të ftuar të merrni pjesë në debatet dhe komentet tona rreth filmave. Gjithashtu mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale në Facebook, Instagram e Youtube.