Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Cineplexx Logo

Merr me qira një kinema

Të përfitojmë nga mundësitë!

Cineplexx ofron shumë mundësi si konferenca , leksione, seminare, evente kulturore apo festime të ndryshme duke dhënë një kombinim ideal të filmit me kinemanë si dhe duke formuar një kornizë unike teatrale posaçërosht për ju.

Data

Ju lutem zgjidhni një kinema :
Cineplexx QTU Cineplexx TEG
Ju lutem vendosni emrin tuaj
Ju lutem vendosni mbiemrin
Vendosni Kompaninë
Të gjitha Vendet

 

note_enter_phone_b2b
Ju lutem vendosni një adresë e-mail
Ju lutem vendosni rrugën
Ju lutem vendosni kodin postar
Ju lutem vendosni qytetin

Mundësitë e programit *

Lloji i Eventit

Info i të gjithë sallave

Kapaciteti i sallave *

Teknologjia

Koncesion

Data e preferuar

Afati kohor i marrjes me qira

Info shtesë

Ju lutemi pranoni termat dhe kushtet e privatësisë

* Fusha të detyrueshme