Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Oferta për shkolla

Ne ju ofrojmë mundësinë e shfaqjes së filmave edhe për shkolla, natyrisht me një çmim të veçantë të biletave!

Mos humbisni argëtimin , si dhe programet edukative në Cineplexx! Shikoni programin tonë, zgjidhni filmin që ju dëshironi dhe ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për tituj të veçantë e të përshtatshëm për ju .

Me filmin ju presin dhe oferta speciale, menu të kombinuara me ushqim dhe pije, por ne duhet të njoftohemi paraprakisht për numrin e personave në mënyrë që me pas t'iu dërgojmë ofertën tonë.

Numri Minimal i lejuar

  • Për shfaqje jashtë orareve tona të transmetimit (deri në orën 15:00) - minimalisht 40 persona
  • Për shfaqje brenda orareve tona të transmetimit (pas orës 15:00) - minimalisht 20 persona

çmimi

  • 430 lekë për person në 2D
  • 580 lekë për person në 3D

*Për filmat mbi 120 minuta, 140 minuta dhe 180 minuta, përllogaritet tarifa shtesë (70 lekë/120 lekë/150 lekë). Vendet VIP dhe Love BOX kanë tarifë shtesë. (+250 lekë).

Kërkesë për rezervim

Biletaria: e hënë - e premte nga ora 15:00 - 22:00. E shtunë - e dielë nga ora 11:00 - 22:00.

Adresa E-Mail: kinema@cineplexx.al ose cineplexx.tirana-teg@cineplexx.al ose cineplexx.tirana-qtu@cineplexx.al

Website:www.cineplexx.al