Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

4K

03.12.2013
Teknologjia 4K është e ardhmja e kinemasë që Cineplexx e sjell vetëm për ju

Rezolucioni 4K në kontrast me atë 2K sjell një rezelucion 4 herë më lartë se ai Full HD dhe dy herë më të lartë se normalia e përdorur në kinematë e tjera.Me 2K (2048 piksel) dhe 4K (4048 piksel) do të kuptojmë madhësinë e ekranit ku projektori mundëson shfaqjen e imazhit.Në 4K rezolucioni është 4096 x 2160 pixels. Standarti për kinematë është 2K me 2048 piksela ndërsa Cineplexx që nga dhjetori i 2012 sjell teknologjinë 4K fal projektorëve tanë më modern CP4230.

Shkarkime & Linke

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet