xXx: Return of Xander Cage

20.01.2017

Vjen në Cineplexx filmi "xXx: Return of Xander Cage". Xander Cage mendohet të ketë vdekur në një aksident, megjithëse ai rikthehet fshehtësisht në aksion për një detyrë të re e të vështirë, me instruktorin e tij Augustus Gibbons.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 26 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit xXx: Return of Xander Cage janë:

Emiljano Hoxha
Xhulio Husha

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet