Wonder

01.12.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Wonder". Bazur në romanin me të shitur të New York Times, WONDER rrëfen historinë frymëzuese dhe ngushëlluese të August Pullman, një djali me një fytyrë më ndryshe, i cili hyn në klasë të pestë, duke shkuar kështu për herë të parë në shkollë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 7 dhjetor.Fituesit e kuicit Wonder janë:

Ilir Mërtiri
Ogerta Ujkashi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet