Why Him?

06.01.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Why Him?". Një baba krijon një marrëdhenie të hidhur rivaliteti me të dashurin e ri e të pasur të vajzës së tij.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 12 janar në orën 17:00.Fituesit e kuicit Why Him? janë:

Patris Valera
Vasken Spiru

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet