War for the Planet of the Apes

14.07.2017

Vjen në Cineplexx filmi "War for the Planet of the Apes". Një komb me majmunë të evoluar gjenetikisht, i udhëhequr nga Çezari përfshihet në një betejë me një ushtri njerëzish.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 24 korrik në orën 17:00.Fituesit e kuicit War for the Planet of the Apes janë:

Mirsad Shegaj
Enea Poloska

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet