War Dogs

02.09.2016

Vjen në Cineplexx filmi "War Dogs". Bazuar në një histori të vërtetë të dy të rinjve, David Packouz dhe Efraim Diveroli, të cilët fituan një kontratë 300 milionë dollarëshe nga Departamenti Amerikan i Mbrojtjes, për të furnizuar me armë aleatët e Amerikës në Afganistan.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 8 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit War Dogs janë:

Roland Koxherri
Fjona Topçiu

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet