Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Venom

05.10.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Venom". Kur Eddie Brock merr fuqitë e një krijese simbiotike, ai duhet të çlirojë alter egon "Venom" për të shpëtuar jetën e tij.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 11 tetor në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Venom" janë:

Aida Rexha Brahimaj
Johan Jaicari

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet