Valerian and the City of a Thousand Planets

28.07.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Valerian and the City of a Thousand Planets". Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 3 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit Valerian and the City of a Thousand Planets janë:

Erio Qerfozi
Laura Lila

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet