Transformers: The Last Knight

23.06.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Transformers: The Last Knight". Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet e të shkuarës, në historinë e fshehur të Transformuesve në Tokë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 29 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Transformers: The Last Knight janë:

Edvald Kucuku
Kevin Pere

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet