The Walk

09.10.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Walk". Historia e përpjekjes së artistit francez Philippe Petit për të kaluar kullat binjake të Qendrës Botërore të Tregtisë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 tetor në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet