The Shape of Water

09.03.2018

Vjen në Cineplexx filmi "The Shape of Water". Në një ndërtesë kërkimesh sekrete, në vitin 1960, një roje e vetmuar krijon një marrëdhenie të veçantë me një krijesë amfibe që po mbahet e burgosur.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 mars në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Shape of Water janë:

Pellumb Mukaj
Olisa Tome

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet