The Shallows

15.08.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Shallows". Në vetëm rreth 200 metra larg bregut, serfistja Nancy sulmohet nga një peshkaqen i madh i bardhë dhe përpjekjet e saj drejt shpëtimit do të shndërrohen në një sfidë vullneti.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 25 gusht në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Shallows janë:

Genti Xhanari
Genti Puka

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet