The Secret Life of Pets

26.08.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Secret Life of Pets". Në ngjarjet që zhvillohen në një apartament në Manhattan, jeta e Maksit si kafsha e preferuar shtëpiake përmbyset kur pronari i tij sjell në shtëpi një qen bastard, të quajtur Dukë. Atyre u duhet t’i lënë mënjanë grindjet kur zbulojnë se një lepur i bardhë i adhurueshëm e i quajtur Top Dëborë po ngre një ushtri me kafshë të braktisura për t’u hakmarrë ndaj të gjitha kafshëve të adoptuara e të lumtura dhe pronarëve të tyre.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 1 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit 10 Cloverfield Lane janë:

Lidia Mazniku
Frensis Bebri

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet