Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

The Predator

14.09.2018

Vjen në Cineplexx filmi "The Predator". Kur një djalë i ri shkakton aksidentalisht rikthimin e gjuetarëve më vdekjeprurës të universit në Tokë, vetëm një ekuipazh i ish-ushtarëve dhe një profesor i pakënaqur shkencor mund të parandalojnë fundin e racës njerëzore.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 20 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit "The Predator" janë:

Jorel Xhoxhi
Mario Lazri

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet