The Nice Guys

27.05.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Nice Guys". Teksa një dedektiv privat investigon vetëvrasjen në dukje në Los Angeles, të një ylli pornoje në venitje të viteve ’70, zbulon një komplot.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 2 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Nice Guys janë:

Amela Goxhaj
Eugest Popllo

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet