The Mummy

09.06.2017

Vjen në Cineplexx filmi "The Mummy". Një princeshë e lashtë zgjohet nga varri i saj i nëndheshëm, duke sjellë së bashku me zemërligësinë e saj të shtuar gjatë mijevjeçarit dhe terroret që shkojnë përtej njohjes së njerëzimit.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 qershor në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Mummy janë:

Adrian Vocaj
Isi Topçiu

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet