The Minions

03.07.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Minions". Gru është rekrutuar nga një organizatë për të ndaluar Scarlet Overkill, gruan super djallëzore, e cila së bashku me bashkëshortin e saj Herb, krijon një komplot për të pushtuar botën.

Filmi "The Minions" do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 9 korrik.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 9 korrik në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Dasara Collaku
Dejv Agaraj

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet