The Martian

01.10.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Martian". Gjatë një misioni në Mars, Astronauti Mark Watney supozohet i vdekur pas një stuhie të ashpër dhe i lënë pas nga ekuipazhi i tij. Por Watney ka mbijetuar dhe e gjen veten të bllokuar dhe i vetëm në një planet armiqësor. Me vetëm pak furnizim, ai duhet të mbijetojë në mënyrë që të sinjalizojë në Tokë që ai është i gjallë.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 8 tetor në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet