The Man From U.N.C.L.E.

14.08.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Man From U.N.C.L.E.". Në fillim të viteve 1960, agjenti i CIA-s Napoleon Solo dhe operativi i KGB Illya Kuryakin marrin pjesë në një mision të përbashkët kundër një organizate misterioze kriminale, e cila punon për shtimin e armëve bërthamore.

Filmi "The Man From U.N.C.L.E." do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 20 gusht.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen datë 20 gusht në orën 18:00.Fituesit e kuicit javor të Cineplexx janë:

Jonida Miraka
Lorenc Bogoviku

Ju Faleminderit!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet