The Magnificent Seven

23.09.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Magnificent Seven". Shtatë pushkatarë në perëndimin e vjetër bashkohen gradualisht për të ndihmuar një fshat të varfër kundër hajdutëve të pamëshirshëm.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 29 shtator në orën 17:00.Fituesit e kuicit 10 Cloverfield Lane janë:

Klejdi Shtrepi
Olti Dervishi

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet