The Legend of Tarzan

08.07.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Legend of Tarzan". Tarzani, tashmë i përshtatur me jetesën në Londër, thërritet në ish-shtëpinë e tij, xhunglën, për të investiguar rreth veprimtarive në një fushim minierash.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 14 korrik në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Legend of Tarzan janë:

Irisa Kuleçi
Almirand Munga

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet