The Intern

25.09.2015

Vjen në Cineplexx filmi "The Intern". 70-vjeçari i ve Ben Whittaker zbulon se dalja në pension nuk është gjeja më e keqe që mund të ndodhë në jetë. Ai gjen një mundësi për tu kthyer përsëri në lojë, duke u bërë praktikant në një faqe mode online e themeluar dhe drejtuar nga Jules Ostin.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 1 tetor në orën 18:00.Për të marë pjesë në llotari ju duhet të keni një profil me ne

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet