The Huntsman: Winter's War

22.04.2016

Vjen në Cineplexx filmi "The Huntsman: Winter's War". Teksa dy motra të liga përgatiten të pushtojnë një qytet; dy rojtarë – Guetari Erik– i cili kishte ndihmuar Borëbardhën në mposhtjen e Ravenës, dhe e dashura e tij e ndaluar, Sara, përgatiten t’i ndalojnë ato.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 28 prill në orën 17:00.Fituesit e kuicit The Huntsman: Winter's War janë:

Luciano Gjini
Hajdi Vokopola

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet